Palmsöndagen

Godmorgon vänner!

”När de fick höra att Jesus var på väg in i Jerusalem, tog de palmblad och gick ut för att möta honom.” Joh 12

Känslan att få höra att Jesus var på väg in i Jerusalem. Känslan för Jesus som var på väg, som visste vad Han var på väg mot. Han möts av glädjen i form av viftande palmblad och säkert sång och dans. Men Han visste att om mindre än en vecka så skulle Han han vara torterad och dödad. Men ändå så fortsätter Han att rida in i Jerusalem. Han rider mot en säker död. Vem gör så? En galning eller världens frälsare? Hade Han kanske inget val? Jo, Han kunde välja. Precis som du och jag kan välja så väljer även Han. Han väljer mig och dig. Han väljer oss innan vi vet att vi vill välja Honom. Han hade kunnat störta soldaterna men då hade våra liv inte gått att rädda. Han gör en helt osjälviskt handling i en sån inhoppsan ovillkorlig kärlek. Han ger sitt liv för världen. Wow, men ibland får jag nypa mig i armen för att liksom omformas av storheten i det – För mig utgiven. 🙏❤️

Kanske Han kom just här genom Kidrondalen, förbi Getsemane och in genom Lejonporten. Precis där jag också så många gånger gått i tacksamhet. Tacksamhet för livet i sin helhet, inget felfritt liv men tacksamheten att just jag får vara med. Tacksamheten att Jesus valde mig innan jag ens visste om Honom. Tacksamheten att jag får ge vidare av det fina som blivit given till mig.

En stilla vecka tar sin början idag. Vill uppmuntra dig till att ta dig tiden att stilla dig och se din tacksamhet, i stort och smått. Vad vill du ge vidare? Kan Jesus få bli en del av ditt liv denna påsken?

Ännu en tacksamhet jag har är att jag vet fortsättningen. Jag vet att det inte slutar på långfredagen. Jag kan redan nu leva i påskdagen även om jag ändå kommer att ta dag för dag just för att påminna mig om storheten i vad Gud gör för oss!

Ha en välsignad påskvecka med det som ligger framför dig.

Kram Sara 🙏🤗❤️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s