Skärtorsdag

Go förmiddag vänner!

”Och han tog ett bröd, tackade Gud, bröt det och gav åt dem och sade: Detta är min kropp som blir utgiven för er. Gör detta för att minnas mig. På samma sätt tog han bägaren efter måltiden och sade: Denna bägare är det nya förbundet genom mitt blod som blir utgjutet för er.” Lukas 22:19-20

Precis som jag idag har förberett min bil för våren med byte av däck trots att snön faller. Ja på samma sätt förberedde Jesus sina lärjungar för vad som skulle komma. Han tvättar deras fötter som en kärlekshandling. Han ville få dom att inte drunkna i tanken på att Han skulle tas ifrån dom utan istället få ha kvar minnet av Honom och allt det goda Han både gjort och gör. Tänk att vara där. Att äta en sista måltid tillsammans med en av dina närmsta vänner utan att egentligen veta att det är den sista måltiden. Jag undrar allt som oftast vad Jesus tänkte där på torsdagskvällen. Han visste vilka som skulle göra vad. Han kände Judas. Han kände Petrus. Varför försökte Han inte prata med dom och försöka ändra deras tankar?! Frågor som jag bara kan ana svaret på men vet inte. Vad tror du?

Just idag så får även jag förberedas. Min tacksamhet varje påsk är att jag vet. Jag vet fortsättningen. Men ändå så vill jag leva mig in in i just torsdagskvällen. Försöka förbereda mig för morgondagen. Tystnaden på lördagen och samtidigt glädjen på söndagen. Men just ikväll. En sista gång tillsammans: För mig utgiven! ❤️🙏

Ha en fin torsdag vänner på det sätt som du väljer att förberedas och minnas.

Kram Sara 🤗🙏❤️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s