Cross-fit

Gomiddag vänner!

Gillar dagar i januari då solen strålar från klarblå himmel. Det ger liksom hopp. Hopp om vår och att ljuset återvänder. Jag gillar hopp. Vi kan ha vårt hopp förankrat i många olika saker. Där jag har mitt hopp, det är i Jesus Kristus. För vet du, det hoppet försvinner aldrig. Oavsett hur mörkt det ser ut så hoppet jag har hos Jesus alltså wow men det är stort.

Tacksamheten för det som Han gjort för mig för att jag ska kunna ha det hoppet, ja den tacksamheten är stor. Ibland så stor så att jag inte vet vad jag ska göra. Men då påminns jag också att det finns egentligen inget jag kan göra för Jesus har redan gjort. Det kallas nåd.

Några av Jesus ord på korset är ”det är fullbordat.” Han gav sitt liv på korset så att jag skulle få liv och leva det liv som han har skapat mig för. Ett liv där vi får dela hopp och glädje tillsammans. Tack för korset som gjorde mitt liv möjligt. Om lite drygt en månad så går vi in i fastan. 40 dagar innan påsk. En tid att kalibrera linsen och se vart jag vill ha mitt fokus. Vad vill jag fasta från detta året? Är du den bästa versionen av dig själv såsom Gud skapat dig? Vilka drömmar lever du och vilka drömmar längtar du efter?

Två bilder som ger mig passion att leva mitt fokus. Att komma inför korset tillsammans med andra som delar samma längtan. Och att ta hand om din kropp med också andra som delar samma passion. Två olika saker men ändå med samma fokus. Tack för mina olika passioner och de vänner jag får dela livet med och i inspireras av och vara inspiration för.

Ha nu en riktigt härligt välsignad måndag och njut av den på det sätt som ger dig hopp och glädje!

Kram Sara 🤗🙏💪🏃‍♀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s