Frihet

Gomiddag vänner!

Regnet står från alla håll utanför mitt köksfönster där jag nu har vaknat efter ett nattpass. En såndär dag då det passar sig att bara fortsätta att sitta kvar vid köksbordet.

Ett ord som landar lite extra i tanken idag är ordet frihet. Vad betyder det? För många av oss här i Sverige tar vi det nog för givet. Men för många runt om i världen så har det ett pris.

Något jag är tacksam för är mitt pass. Mitt pass som säger att jag är svensk medborgare. Med den identiteten gör det att jag har i stort sett tillgång att resa runt i hela världen, en frihet att upptäcka nya äventyr. Jag har inte gjort något för att få den friheten vilket också gör att jag många gånger tar den för givet. Men frihet har alltid ett pris. Det är alltid någon som gått före. Min tacksamhet går till alla de som kämpar för sitt land Ukraina. Många har inte sett sina familjer nu på snart ett år. Några väljer att stanna kvar och kämpa för friheten. Många har dött i den kampen vilket gör att tacksamhet för friheten inte får glömmas. Vi får inte glömma den familj som blivit av med en familjemedlem.

På fredag är det förintelsens minnesdag. Det är ett minne som håller på att suddas ut från många. Men det är ett minne som aldrig någonsin får suddas ut. Att friheten togs ifrån så många människor, på ett så fruktansvärt sätt. Låt oss aldrig glömma. Men mitt i allt, något som aldrig kan tas ifrån oss är HOPPET. Hur mörkt det än ser ut så vittnar många om att hoppet aldrig försvinner.

Gud, låt Din ovillkorliga kärlek mer och mer fylla våra hjärtan tills vår värld svämmar över av den kärleken! Amen ❤️🙏

Jag är oerhört tacksam för det hopp jag har. Ett hopp som stavas; Jesus Kristus! Han som också gick före. Före för den här världen så att vi skulle få möjlighet att leva i frihet och frid med varandra. Just en av mina böner i dessa dagar är bönen om frid och fred! Frid i hjärtat och fred mellan människor.

Med det så är min bön att vara en som sprider frid. Tack för gåvan att leva i frihet och tack för alla som gått före. Låt mig vara en som går före då det behövs.

Ha en riktigt välsignad go onsdag där du får omslutas av frid och mer hopp och bara veta hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🤗🙏

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s