Rörelseglädje

Gomiddag vänner!

Sitter vid mitt köksbord efter att precis kommit in från en något kall men ändå härlig cykelrunda, ja en typisk januarirunda kan man säga. Ett ord som satt sig djupt hos mig och som jag även försöker ge vidare av är; rörelseglädje – the joy of moving. Wow alltså det har nu gott snart 10 år sedan, i september, då jag fann glädjen i att röra sig. Inte maxa på varje träningspass, absolut har det sin charm och som jag gillar men glädjen i att må bra inifrån och ut. Att hitta balansen mellan ande, kropp och själ. Det är en ständigt pågående resa, ibland snubblar jag fortfarande men vet lättare numera hur jag ska resa mig upp.

Varje träningspass ÄR faktiskt roligt. Det kanske inte alltid flyter på sådär gott som jag önskar men glädjen i hur väl min kropp ändå responderar på rörelse ja det är joy of moving.

Rörelseglädje ser olika ut för oss alla. För mig är grunden att när jag vill kunna röra på mig och veta att jag inte är beroende av min prestation. Jag gillar att utmana mig men jag vet också mina gränser. Ett långpass löpning är den bästa rörelseglädjen för mig. För dig kanske det är en stilla promenad, det som du utmanas av och där du mår bra inifrån och ut.

Våra kroppar är gjorda för att röra på sig. Det gäller att hitta det som ger dig den där glädjen. Tacksamt nog har jag många såna tillfälle. Idag var det en cykelrunda, imorn blir det en löprunda då jag vaknat efter nattpass. Förmodligen kommer det inte bli varken långt eller fort men det blir!

Något jag gillar med mina olika äventyr är just allt det vackra man får se längs vägen.

Hur ser din plan ut för detta året? Gör en plan! Du kommer tacka dig själv för den planen just de dagar du kanske inte riktigt känner för att ut att röra på dig. Kropp och själv har aldrig ångrat ett träningspass.

Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den du är och inte vad du gör!

Kram Sara 🤗🙏🚴‍♂️🏃‍♀️🏋🏽‍♀️😅

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s