Profetior

Godmorgon vänner!

Se den nya dagen gryr…det är ändå något visst med att sitta vid sitt köksbord en morgon som denna och nästan kunna ana att det redan vänt mot ljusare tider. Kanske det är för att jag hör fågelsången ute?! Något som min tanke kom in på idag är ordet profetior. Lurigt ord och det finns massor att säga men jag vill bara dela en liten sak som för mig är väldigt central.

En profetia är ett ord från Gud, antingen i nutid eller att du får ett ord om något som kommer. Profetera kan alla troende göra men det finns också varningar för hur man ska göra, men det går jag inte in på just idag.

Det jag vill lite extra berätta om idag är hur jag gillar hur våra olika testamenten hör ihop. Som ordet från Jesaja som jag vill dela idag. Jesaja var en profet som levde ungefär 700 år innan Jesus föddes. Ändå kunde han profetera om Jesus. Kapitel 53 i hans bok talar så tydligt om Jesus eller iallafall så tror jag det. ”Det var våra sjukdomar han bar, han blev genomborrad för våra brott, slagen för våra synder. Straffet blev lagt på honom för att vi skulle få frid och genom hans sår är vi helade”

Wow men hur stort är det inte. Något av det bästa som finns är att höra från Gud. Alla kanske inte hör såhär hörbart men jag kan lova att alla troende hör från Gud, det gäller att bara få in den frekvens som är just din. Läs gärna hela kapitel 53 för att få helheten och sedan kan du även läsa från Matteus 8:17 för att liksom se att det stämmer. Vad hör du Gud säga för ditt liv?

Vill önska dig en fortsatt fin julvecka med det som just du står i där frid som övergår allt ska sänka sig över dig och vår värld.

Kram Sara 🤗🙏

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s