Salt och Peppar

Godmorgon vänner!

Det är ändå något visst med måndag morgon som jag gillar. Ta bara det stora med att få glädjen att vara med en vecka till och göra livet med allt vad det innebär. Våra liv ser så olika ut men ett har vi fått gemensamt – vi lever. Wow men det är stort.

Min dag började tidigt idag då det var tid för att lämna in bilen på service och skifta till vinterdäck. Hoppas nu bara det kommer lite go vinter. Eftersom servicestället ligger rätt nära så är det skönt med en morgonpromenad hem medan verkstan fixar. Medan jag går där i novemberdiset så flyger tankarna på en rad olika saker. Av någon anledning kommer jag att tänka på salt och peppar. Märkligt, eller hur men det är oxå rätt häftigt.

Salt och peppar, två helt olika saker men du ser dom ändå alltid tillsammans just för att dom med sina olikheter kompletterar varandra så bra. Det blev liksom som en påminnelse för den här veckan att inspireras av någon som är olik dig liksom se det fina i den personen och kanske till och med kunna lära något även om det kanske till en början tar emot lite. Vi behöver, precis som saltet och pepparn, bli mer beroende av varandra ja inspireras av varandras resor istället för att jämföra. Hur ser din resa ut? Gläd dig med den som glädjer sig. Glädjen i Herren är din starkhet. Den som hoppas på Herren får ny kraft!

Ja, det var några ord från mig till dig för att förhoppningsvis styrka dig på just din resa.


Ha nu en riktigt härligt välsignad dag och vecka med det som ligger framför och du glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den du är!

Kram Sara. 🙏🤗🍂🏃‍♀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s