Hopp

Gokväll vänner!

En allahelgonahelg börjar att gå mot sitt slut. Vet inte vad den här helgen betyder för dig men för mig är det hopp. Det klart att man minns de som inte längre är kvar med oss och saknar på olika sätt. Men hoppet att vi en gång ska få mötas blir så markant denna helg när man går på kyrkogården och får olika möten. De flesta möten är sånadär ögonblicks möten men det är ändå sådär fint på något sätt. Jag kan bara fantisera om vilka tankar som rör sig hos den jag möter. Kanske det är första gången ett ljus får tändas för någon? Hur ser sorgen ut? Oavsett så är mitt hopp i att kunna ge lite hopp i just den stunden vi möts. Hopp är något som man liksom får mer av ju mer du ger av det. Hopp är så mycket mer än vad vi kan se.

Hopp är att sträcka sig efter det jag inte alltid varken kan se eller känna eller förstå. Hopp är min tro på Jesus – Han som är vägen, sanningen och livet. Hopp är den glädje som övervinner mina omständigheter.

Tack för hoppet! Låt hoppet få spridas där vi var och en går fram. Hoppas din helg varit på det sätt som du hoppats på.

Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den du är!

Kram Sara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s