Spårvagnen

Gomiddag vänner!

Ett av alla ord som kommer upp när du söker på synonymer till ”möten” är passerande. Det var just det som jag blev påmind om idag på min väg på spårvagnen. Åkte idag en spårvagn jag inte brukar åka, tvåans spårvagn. Jo, men visst är det ändå lite av ett äventyr att åka mot ett mål som jag i normala fall inte brukar. Jag åker inte så långt just idag men ändå när jag ser mig omkring så ser jag en rad olika människor. Några möter min blick och några är i sin värld. Det är människor jag aldrig mött förut och förmodligen kommer just detta mötet inte komma tillbaka. Det är människor som är på väg. Jag har ingen aning om vart. Därför lär jag mig mer och mer att ha en viss ödmjukhet i blicken. Jag har ingen aning om vad som döljer sig bakom blicken jag möter.

Just idag passerade många möten och mitt hopp är att mitt möte ska ha fått ge en liten bit av hopp även om just blicken bara möttes för några ögonblick.

Hoppas du också får sånadär goa möten idag. Eller kanske det är du som behöver bli mött. Ett av de bästa möten jag har varje dag är blicken från Fadern. Mötet med Pappa Gud. Det blicken är den bästa men det är en annan berättelse.

Ha en riktigt fin höstdag i solen och glöm inte hur enormt genomälskad du är.

Kram Sara 🤗🙏🍂☀️🚶‍♂️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s