Shabbat

Gomiddag vänner!

Det är något visst med den där lediga helgen. Tiden att umgås. Tiden att koppla av och liksom trycka på reset. Jag gillar att tänka mig min tid med Gud som att trycka på resetknappen.

”Närma er Gud, så ska han närma sig er” Jakobs brev 4:7

När livet bara rusar på och du vet hur man liksom kommer på sig själv att vara ofokuserad i vad som är målet. När man är trött och lättirriterad. Ja, då är det tid att trycka på reset, zooma ut och verkligen vara med Gud och låta Hans närvaro skölja över dig.

En prioritet i mitt liv är att ta medveten tid med Gud. Han är alltid närvarande, hur skulle jag annars fixa mitt liv 😉. Men att tydliggöra Hans närvaro. Inga ord. Tysta sinnet och tankarna och fokusera hjärtat på Guds närvaro. Wow men jag vill verkligen rekommendera att du gör detta till en rutin, om du inte redan har det. Nytt liv och ny kraft som får dig att känna dig oövervinnerlig i vad Gud vill göra med och genom dig.

Hoppas du njuter av denna söndag och Guds Shabbat vill jag önska över dig.

Kram Sara 🙏🍂🤗🍯

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s