En dag i mitt liv

Gokväll vänner!

Häng med en stund så får du en liten inblick i en av alla mina dagar jag får förmånen att spendera på denna jord.

Jag gillar varje god vana jag har i mitt liv, detta är en. Varje dag läser jag i min bibel, ibland kort och ibland långt. Ibland texter som jag inte förstår något av och ibland är jag långa stunder i mina favvotexter. Detta gör jag inte för att det är något måste bara för att jag är kristen utan för att jag mår så bra av det. Att umgås med Gud på tu man hand, ja det kan man inte annat än att må bra av. Testa vettja 😉

Här har jag inte varit på fyra år, ja senast jag var här var 2018. Tacksam att livet med olika träffpunkter börjar att återgå till ett normalt. Så idag var det dags för bokmässan. Att få gå och strosa bland olika utställare, njuta av vimlet av alla samtal som pågår och såklart köpa på sig lite nya böcker.

Det blev en del. Tacksam för ordet. Oavsett om det är ord jag håller med om eller ord som går emot. Tacksam för friheten att få uttrycka sig, låt det alltid få vara en självklarhet.

Precis som för fyra år sedan så blev det även idag en ny bibel. Det betyder inte att den gamla gjort sitt, utan att den här kommer bli ett väldigt bra kompliment. Har gått och sökt en studiebibel ett tag och nu fick jag ett sånt där gott samtal med han som stod i montern att det kändes som att det var den här jag skulle ha.

Såklart blev det ju även ett besök i den här montern och lite goa samtal som ökade min längtan dit. Wow mitt älskade Israel 🇮🇱❤️🙏

Asså vad gör man men när lusten blir för stor ja då unnar man sig, och det var värt det för den var riktigt god 😜

Nog för att det är trevligt att prata med folk och strosa omkring bland alla montrar. Men det är oxå skönt att få komma ut lite i stillheten i väntan på spårvagnen hem. Tack för kontrasterna i mitt liv.

Som kontrast till en lite lugn dag så behöver träningen få komma in, idag i form av ett Endurance pass – uthållighet i 50 minuter.

Och nu en skön kväll i soffan med en god kopp te. Tacksam för att jag fått vara med just en dag till. Hoppas du haft en fin dag där du varit. Ta hand om dig!

Kram Sara 🤗🙏🍂🕯

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s