Bibeln

Om du är observant så inser du att jag redan bloggat kring den här överskriften, men du vet när något är just så bra då kan du skriva om det igen och låta det bli som just en såndär god påminnelse.

”Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig.” Psaltaren 119:105.

Grunden ligger just i dessa ord att leva ett liv som bygger på det liv som finns i Guds ord. Bibeln är inte bara en bok av regler och måsten. Det är en samling av många års gamla brev från människor som gått före som berättar en riktigt bra story. Det är en bok som är så full av hopp, ett på riktigt så inihoppsan ljuvligt kärleksbrev från Pappa Gud till just mig och till just dig. Bibeln är levande och bär kraft och vågar du lita på den kraften så kommer du att få se alla de löften som Gud har för just dig om att leva det liv som du längtar efter.

Så kanske idag blir första gången du läser från bibeln, eller för hundrade. Oavsett så när du läser, kom ihåg att du läser precis som med blicken som Gud har på dig – den där villkorslöst kärleksfulla blicken som längtar efter dig!

Ha en riktigt go och välsignad lördag där just du befinner dig och du glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den du är!

Kram Sara 🙏❤️🤗

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s