Löpning

Gokväll vänner!

Ja, alltså vissa ämnen är för bra för att inte skriva om även om det innebär två inlägg på kort tid. Alltså löpning – vad kan man säga på bara några rader när jag egentligen skulle kunnat skriva en hel bok.

Löpning är något jag har en sådan enorm kärlek till. Trots det så har det senaste årets löprundor inte alls varit sådär sköna och inte ens särskilt långa. Varför? Egentligen vill jag inte spekulera i varför för jag skulle kunna skylla på en rad olika anledningar. Och det finns säkert en del sanningar i varje anledning. Men det är inte det viktiga. Utan det viktiga är att trots att motivationen och orken inte varit riktigt på topp så har jag ändå varit uthållig och tragglat mina kilometrar och uppförsbackar. Jag är inte riktigt tillbaka i det där goa flowet än men jag är närmre än om jag bara skulle legat kvar på soffan. När du har passion för något så är du uthållig oavsett vilket humör du är på. Så hitta din passion och följ den!

Och en påminnelse, mest till mig själv, men kanske även till någon som läser. Jo, de dagar du kommer hem från jobbet och bara är sådär trött och du lätt fastnar på golvet eller i soffan; ut och spring med dig. Jag kan lova att tröttheten högst troligt försvinner, iallafall mer än om du skulle legat kvar på golvet och ätit chips.

Ha en fortsatt fin sommarkväll vänner!

Kram Sara ☀️🏃‍♀️✌️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s