Tillit

”Gläd er alltid i Herren” och ” Bekymra er inte för något.” Detta är två meningar från Filipperbrevet 4 och även ord som Pappa Gud ständigt påminner oss om. Såhär tänker jag men när Gud har med något väldigt mycket i sitt ord så är det för att Han är väldigt angelägen om att vi ska förstå och verkligen ta in det.

Godmorgon vänner!

Att få börja sin dag vid sitt köksbord med just dessa påminnelser, det är något av det bästa med att ha en ledig dag för du kan liksom sitta och verkligen låta ordet marinera dig. Något som blev extra påtagligt denna morgon är att när du väljer att lita på Gud, så lägger du helt ditt liv i händerna på en väldigt god Far som älskar dig något så inihoppsan mycket. Det jag helt och fullt kan lita på är att Gud är för mig, vilket gör att jag kan be med tacksamhet. Jag kan tacka i förväg innan jag ser bönesvaret för jag vet att för Gud samverkar allt till det bästa, även när jag varken känner eller ser det så får jag ändå vara viss om den kärlek Gud har för mig att Han aldrig överger eller försakar mig.

Så, vad är det du behöver lita på Gud med just denna morgon eller denna säsong? Vad behöver du tacka för? Var noga med tacksamheten för det förändrar verkligen dig inifrån när du har ett tacksamt hjärta. Det kommer inte bara över en dag men kanske idag är dagen du börjar med att tacka för det du har framför dig och ser vad som händer om du även fortsätter göra samma imorgon och nästa dag…

Välsignelse över din dag och glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den du är!

Kram Sara 🤗🙏♥️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s