Signalfel

Hallå där ute i sommarvärmen!

Alltså vilken tajming jag gör i år, min semester börjar och med det kommer den här härliga sommarvärmen. Fyra härliga veckor med att göra allt och ingenting. Ligga på soffan och ut på härliga äventyr. Min dag började igår med att ta en tågresa över dagen till Köpenhamn. Vad jag minns så tror jag att jag faktiskt aldrig varit där, om du inte räknar med flygplatsen. Det var en väldigt mysig stad som bjöd på härligt sommarväder, förberedelser inför tour de France som börjar nu på fredag, tivoli och god mat. Hade jag vetat att det bjöd på så mycket gott så hade jag nog bokat ett hotell men det får bli till nästa gång.

Tåget hem gick 16:27, för övrigt nu som behöver du även ha pass med dig för att besöka Danmark. En tacksamhet är att få ha ett pass som i stort sett har tillgång till världens alla länder.

Resan hemåt började bra men efter cirka 2 timmars färd så stöter vi på ett signalfel som först gör oss stillastående i 2 timmar och sedan blir väntetiden lång. Det slutar med en försening på nästan 5 timmar innan vi rullar in på Göteborgs central igen.

Jag försöker ju alltid att se vad Gud vill säga, och göra, i mina olika omständigheter som jag kommer i. Igår tappade jag fokus, jag missade liksom målet. Jag hamnade i gnällfällan istället för att ta fram min bibel och söka Hans ledning för det jag hamnat i. Tacksamt nog så har ju Han nåd och sin ovillkorliga kärlek kvar hos mig. Och kanske det var just det som Han ville lära mig igår, att faktiskt söka Honom i alla livets omständigheter oavsett om solen strålar från en klarblå himmel eller du står kall och blöt på en regnig tågperrong. Vad Gud vill säga är oftast inte det jag tror mig veta. Han har liksom lärdomar för hela livet.

Vad jag blev påmind om idag i min bibelläsning vid mitt köksbord var hur Gud aldrig lämnar sitt folk. Otaliga gånger påminner Han om det. Från blad 1 genom hela bibeln. Tack Gud för din enorma kärlek för mig även när jag tappar fokus. ❤️

Den här bilden genom tågfönstret blev som en påminnelse om just Guds fantasi och hur mycket Han älskar oss. Så mycket att Han låter sin härlighet liksom stråla ner på sitt folk. Wow alltså.

Vilka signalfel står du inför och hur möter du det som sker i den situationen? Av erfarenhet kan jag rekommendera att bara vara i Guds närvaro. Visst du kanske fortfarande blir 5 timmar försenad men det kommer definitivt vara en tid där både du, och din omgivning, förändrats…till det bättre.

Så vänner, ha en riktigt fortsatt skön sommardag där du befinner dig och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🙏🤗☀️🇸🇪🇩🇰🚶‍♂️

#tacksam #fokus #gudsnärvaro #wordgirl #äventyr #marathonsara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s