Pulsen

Det är något visst med den där morgonpulsen i staden. Allt liksom vaknar. Alla är på väg åt olika håll. De flesta till jobbet. Jag själv på väg från jobbet och hem till sängen. Spårarbete gör att jag får ta en liten oväntad promenad men just denna morgon så blev jag nästan mest bara tacksam för detta oväntade. Ja, du vet att bara få gå och njuta av storstadspulsen utan att egentligen behöva skynda sig mot målet.

Hitta pulsen vare sig det är storstadspulsen en tidig morgon eller din egen på ett härlig lugn cykeltur. Tror att vi alla kämpar med att hitta pulsen i våra olika liv för att liksom få till det och må bra. Gillar och utmanas av resan där jag blir påmind om att vara den bästa versionen av mig.

Hur gör du för att hitta pulsen för ditt liv?

Ta hand om er vänner och hoppas du haft en riktigt härlig dag där ute idag med det som legat på just din agenda.

Kram Sara 🙏🚶‍♂️🏃‍♀️🤗☀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s