Styrkan i Guds löften

Godmiddag från mitt köksbord!

Alltså ju mer tid jag spenderar i Guds ord och i Hans närvaro desto mer vill jag liksom bara vara där. Ibland glömmer jag liksom av just det men tacksamheten över hur god Gud alltid är som påminner mig, ja den tacksamheten går knappt att beskriva. Guds ord är där allt börjar, jag omfamnas mer och mer av det varje dag och ja även varje stund. Jag gillar mycket att läsa i Gamla testamentet, visst finns det mycket jag fortfarande inte förstår där, men på något vis så är det där Gud lägger grunden. Han ger sitt folk, Israel, och ja det inkluderar ju även oss, Han ger sina löften. Det Gud har lovat kommer Han också att fullborda, visst det kanske inte kommer ske precis så som jag trodde och kanske inte heller på den här sidan himmelriket men med Gud på min sida så vet jag att fullbordan av löftet är värt att vänta på. Och medan jag väntar så förbereder jag mig, jag sätter mig inte bara och väntar utan jag gör mig redo. Det är precis som med träningen inför något av mina maratonlopp, jag kan inte bara sätta mig på soffan och hoppas på att Gud kommer ta mig igenom loppet. Han har lovat att alltid vara med mig men jag måste ändå lägga tid på att uthålligt träna. Visst går det upp och ner men jag har ändå löftet som mitt stadiga riktmärke.

1 Petrusbrevet 5:7 ”Och kasta alla era bekymmer på honom, för han har omsorg om er.” När liksom oron och stressen knackar på över att allting inte riktigt blir så perfekt som jag själv hade planerat ja då är detta ett, av många, bibelord som jag fäster mitt fokus kring. Jag menar det kommer alltid att finnas saker i livet som är helt utom min kontroll, jag tror inte ens att jag behöver räkna upp allt det räcker liksom med att slå på nyheterna en kväll så har du en massa exempel där. Vad jag lär mig mer och mer är att nyckeln i just dessa stunder är att verkligen LITA på Gud för just allt som jag inte har någon kontroll över, ja lägga det i Hans händer. Och visst omständigheterna kanske inte ändrar sig i det ögonblicket, eller inte alls. Men mitt perspektiv kommer definitivt att ändras. Att vara grundad i Guds ord så vet jag att inget som är av ondo som kommer emot mig kommer att vinna. Jag kan vara mitt i stormen och ändå tala FRID och lita på Honom som först talade ut friden.

Så, var noga med grunden för när du vet vem och vems du är ja då har du inget att frukta. Och under tiden så njut av det spirande sommarsverige som mer och mer tar mark och glöm inte hur enormt genomälskad du!

Kram Sara 🤗🙏🍯❤️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s