Den aronitiska välsignelsen

Godmiddag vänner!

Mitt köksbord är en plats jag trivs bra vid. Det är en plats jag liksom laddar på olika sätt, förbereder mig för dagen, för veckan och det som ligger framför. Även om jag gillar mycket ett vara spontan i min vardag så inser jag mer genom åren hur viktigt det är att förberedelsen ligger som en grund. När den gör det så är det inget hinder för den där goa spontaniteten.

Gud gillar att förbereda oss för vad som kommer. Oftast så tycker vi nog inte att vi ändå är tillräckligt förberedda, säkert precis som Mose och hans folk.

4 Moseboken talar just om hur Gud förbereder sitt folk för att ta emot sin arvedel, löfteslandet. Det var inte en spikrak väg och än idag så finns fortfarande en upproriskhet hos många om hos vem Israel ska tillhöra. Men oavsett så visar Gud sin trofasthet och även sitt tålamod.

Något jag alltid kan vara helt säker på är att det Gud lovat det kommer Han att fullfölja. Det kommer många gånger inte att se ut som jag trodde och det kommer också att vara läskigt att gå genom döda havet med vågor som står höga på båda sidor och jag kommer att känna mig oförberedd. Men jag vet att Gud aldrig lämnar min sida. Hans välsignelser kommer att lysa över mig och Hans ansikte kommer att vara vänt mot mig. Han kommer alltid att vila med sin frid över mig, speciellt de stunder då jag inte känner det.

Så hur förbereder du dig för dagen och det som ligger framför? Ha en plan, gör livet med ett syfte och under tiden glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den du är skapad till. Ha en riktigt fin dag!

Kram Sara 🙏🤗❤️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s