Välkommen hem

De senaste två åren har ju varit minst sagt märkliga. Mycket fick på kort tid ställas om och ställas in. Vi fick på ett sätt ett nytt normalt. Från att vara van att bara kunna ses sådär helt spontant så fick man ses via en skärm. Förmånen att fira Gudstjänst tillsammans blev annorlunda, ibland 8 och ibland streamat. Det där vardagliga mötet försvann, ja du vet där vi får möta varandras blick. Ibland ett ögonblick och ibland bli kvar i mötet, där vi får se varandra. Vi blev liksom aningen anonyma för ett tag.

Ibland inser du inte prövningens storlek förrän du liksom är igenom den. Och du ser tillbaka och tänker att det finns saker du kunde gjort annorlunda. Allt har sin tid och varje prövning på något vis har en lärdom. Jag lär mig mer och mer, precis som Mose, att när jag ställs inför olika prövningar att just ha fokus på att gå igenom. Försöka att inte stanna utan komma igenom. Jag är långt ifrån färdig men jag lär mig. Får se vad nästa prövning lär mig?!

Något som blivit extra påtagligt de senaste veckorna är just orden ”välkommen hem”. Samhället börjar sakta öppna upp igen. Att bli hembjuden till goda vänner på middag och det är liksom ok. Åter igen få samlas till Gudstjänst utan tanke på hur många utan liksom bara fylla kyrksalen – välkommen hem! Att få förmånen att efter två år äntligen få åka till Israel igen. Stunden jag kliver av planet in på Ben Gurions flygplats så är det som om Pappa Gud viskar i mitt öra – välkommen hem! Att få komma tillbaka, efter en liten utflykt, till en av de faktiskt bästa arbetsplatserna och liksom välkomnas och bara känna välkommen hem ja det är något magiskt över det och väldigt fint – något jag värdesätter mycket.

Jag brukar säga att hemma är där du har hjärtat och där liksom hjärtat slår det där extra slagen. Var har du ditt hjärta? Var eller vad får dig att liksom höra de där orden: Välkommen hem!

Hoppas du är på platser där du känner dig hemma och där du får både möta och bli mött. Ha nu en fortsatt fin kväll och en riktigt god natt, och du glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den DU är!

PS: extra tacksam är jag ju också för mitt fysiska hem där jag liksom varje dag får landa och fylla på inför nästa äventyr som väntar med de olika möten som förbereds för mig.

Kram Sara 🤗🙏❤️🇮🇱🇸🇪🏃‍♀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s