Identitet

Identitet. Vem är jag. Betyder jag något. Frågor som vi alla säkert någon gång, ofta kanske, har ställt. Identitet är något som jag bara älskar att prata om, komma djupare i. Kanske är det just för att jag genom åren kämpat med att hitta vem jag är och att jag betyder något, ja att det jag har är viktigt. Det går inte över en natt. Det är en process där jag har fått formas. Där ord av nytt liv har talats ut över mig. Böner som betts. Många stunder där bara jag och Gud fått sitta tillsammans och Han har visat mig den jag verkligen är, den Han har skapat mig till. Jag är barn till en Kung! Dotter till den Högste som bara längtar efter mig, varje dag, att få höra just min story!

” I am my beloved’s, and my beloved is mine” – Höga visan 6:3

Min identitet är så mycket mer än vad jag gör, om det någon gång blir tydligt så är det när man är sjuk och orken att göra inte finns. Påminnelsen om att det börjar inifrån, hjärta mot hjärta. Hans hjärta mot mitt. Som ser min brustenhet och tar den i sitt hjärta och gör det vackert, gör trasigt till helt!

Det här är något jag säkert aldrig kommer att bli helt färdig men det är också charmen med att låta Gud forma mig till den bästa versionen av mig. Vad är din story, lever du i din sanna identitet? 

Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🤗🙏❤️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s