Vila i Herren

”Kom till mig alla ni som är trötta och kämpar med problem och tunga bördor så ska jag ge er vila.” Matteusevangeliet 11:28

Godmorgon vänner!

Ja, detta är något jag det senaste liksom soakat i. Älskar hur mycket gott Gud vill ge oss. Han är så noga med varje detalj ut till helheten. Han vill att varje del av oss ska må bra. Det finns en anledning att Han skapade dag 7. Vad gjorde Han på den dagen, jo Han vilade. Gud själv tog en dag när Han vilade. Då tänker jag att även vi behöver vara noggranna med vår vila. Det händer mycket när vi vilar, när vi stillar oss från livets rush liksom. När vi sitter vid Hans fötter och låter oss vilas. Han vill ge oss vila…wow det är stort. Min tacksamhet är att jag blir bättre och bättre på att känna just den vilan. I den vilan behöver jag inte prestera något, jag får bara vara och låta Guds ljuvliga ord tala rakt in i hjärtat. Hans ord om hur fantastisk älskad jag är för just den jag är.

Som just den här solens strålar häromdagen så mycket, och ännu mer, längtar Gud att få komma in i våra liv. Låter du honom närma sig? Kanske det här är veckan då det är tid att låta Honom komma ett steg närmre?!

En riktigt välsignad vecka önskar jag dig med just det som ligger framför. Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad du!

Kram Sara 🤗🙏

#tacksam #marathonsara #gudsälskadebarn #vila #genomälskad

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s