Min bön och tacksamhet

Godmorgon vänner!

Gud, jag tackar Dig för att jag är så vackert skapad. Tack för hur Du blåser nytt liv över mig. Tack att Du lagt ner en kallelse om att springa med Ditt glädjebudskap, att Du lär mig mer för varje dag att se det vackra med Din skapelse. Tack för hur Du påminner mig om att leva ett liv där hälsa inifrån och ut är en sån enorm gåva från Dig.

Min bön är att jag ska kunna leva så att det får lysa igenom. Att den passion jag har för en välmående kropp även ska spridas till den jag möter. Tack för Dina ord från Psaltaren 139 där Du talar så mycket kärlek över din skapelse – ja, över oss!

I år tänkte jag testa att liksom föra som en dagbok över min träning, vi får se hur länge jag orkar. Mitt hopp och förväntan är att det ska på något sätt ska visa mina styrkor och svagheter, vad jag behöver mer av liksom. Få påminnas om vart jag började och där jag är nu. Har du något tips kring träningsdagbok?

Tacksam att jag lärt mig att inspireras för att även kunna inspirera. Ta hand om dig och mitt tips för att liksom hitta den träning just du tycker är både rolig och utmanade är just att hitta ditt varför. Gå inte ”bara” och träna utan hitta just din anledning.

Ha en riktigt fin tisdag och en fortsatt välsignad vecka!

Kram Sara 🤗🙏

#tacksam #marathonsara #glädjebudskap #genomälskad #hopp #skapelse #psaltaren139

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s