Perspektiv

Godmorgon vänner!

Hoppas ditt år har startat fint. Jag är som bekant inte något för nyårslöften, det ger mig liksom inget. Den där livstilsförändringen kan du liksom göra varje dag. Men jag vet också att många liksom behöver det där nyårslöftet för att komma igång. Det är ändå något uppfriskande med nystarter, du får liksom en möjlighet att göra om, göra bättre. Min grund är alltid densamma, min grund är stadig men ibland behövs liksom perspektiv ändras för att liksom kunna se tydligare. Har nu haft förmånen att vara sådär gott ledig över alla helgerna, det har varit en ledighet som varit mycket välkommen. Du vet ibland inser du inte att du behöver vara ledig förrän du blir det. Första veckan blev en riktig återhämtningsvecka. Jag sov och vilade mycket, tog sådär sköna lugna promenader. Lyssnade på tystnaden. Andades. Var på den plats jag älskar som mest att vara på, en plats jag ibland glömmer hur ljuvligt härligt det är att vara på, en plats jag ibland slarvar med att ta tid att vara på. Ja, jag talar om Guds närvaro. Faktiskt den absolut bästa platsen du kan tänka dig. Det är ingen plats jag kan förbereda dig på hur det kommer vara för jag tror helt säkert att det är olika för oss alla, men vad jag vet när du är där kommer du inte att vilja lämna.

Det här är en bild jag idag blev påmind om – Washingtonmonumentet. Påminnelsen om just det ljuvliga med hur livet ger oss olika perspektiv beroende på ifrån vilken vinkel vi står. Jag lär mig mer och mer om det vackra i att försöka se fler vinklar än det mitt öga först ser. Ibland är det svårt och ibland snubblar jag i försöken. Men jag får resa mig och försöka igen. Det är just det som är det fina med en nystart, oavsett om det är början på året eller mitt på. Vilka vinklar har du lätt för att se? Vilka vinklar behöver du ha hjälp från någon för att kunna ha fokus på?

En nystart jag står inför är mitt nya jobb som börjar om en vecka, ja jag får vara ledig en hel vecka till. Att vara helt ny igen – både jobbigt men också väldigt lärorikt. Vilka perspektiv kommer jag få lära mig att se?! Oavsett så kommer det bli väldigt spännande.

Tacksam för hur jag för varje dag och varje nytt år lär mig nya perspektiv att se på livet från. Min bön är att det aldrig ska sluta, för ju fler människor som kommer på min väg ju fler perspektiv finns det att se. Hjälp mig att se!

Med det så vill jag önska dig en riktigt välsignad vecka och ett riktigt fortsatt fint år. Ta hand om dina perspektiv men våga också se nya.

Kram Sara 🙏🤗🏃‍♀️🌟

#tacksam #marathonsara #perspektiv #gudsnärvaro #hopp #glädje #nystart

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s