Boxing day

Godmorgon vänner!

Jag tror nog att det är första året under alla mina jobbår då jag är helt ledig både jul och nyår och däremellan. En väldigt skön känsla faktiskt, ja det har sina fördelar att vara emellan jobb. Kanhända jag får njuta ordentligt i år för vem vet när det inträffar igen…

Jag gillar högtider. Va, säger du, jag trodde du gillade din vardag?! Lugn lugn…jag gillar mycket min vardag. Det är nog för att jag gillar min vardag som jag liksom blir extra uppmärksam just på högtiderna. Jag gillar framförallt mina kristna högtider, men jag gillar även att påminnas till exempel om det judiska som Chanukka 🕎 som firades för några veckor sedan, där varje ljus i menorahan får symbolisera hopp på något vis.

Jo, att även få höra om hur de få muslimer jag känner firar Ramadan. Har lite dålig koll på hela biten men tänker mig liksom något i stil med påminnelsen om vilket överflöd vi har och att hur vi får glädjas att vi aldrig behöver gå utan något vi behöver.

Åsså har vi julen som liksom börjar redan i början av december med adventstiden. En förväntan liksom som börjar att byggas upp. Förväntan på det bästa hopp som finns. Det hopp som övergår mina omständigheter, inte blundar för men som får mig att lyfta blicken över. Det hopp som heter Jesus Kristus! Ett hopp som får mig att fortsätta springa mitt lopp.

Hoppas du har riktigt goa dagar där just du är. Känner du inte hoppet så är min bön för dig just nu att just en strimma hopp ska göra sig påmind för dig.

Ha nu en riktig fin annandag. Kanske får du läsa om Stefanos idag eller så fortsätter julfirandet med släkten. Oavsett så glöm inte hur enormt genomälskad du är för just den du är!

Kram Sara 🙏🤗🎄🎁🕎🌟

#tacksam #jul2021 #boxingday #traditioner #jesus #hopp #glädje

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s