Guds tajming

Gomiddag vänner!

Allt som oftast blir jag sådär härligt påmind om Guds tajming, och hur gott det är att ha vänner som ber för mig. Ja, bönevänner kan nog vara Guds absolut bästa gåva till oss.

Som du kanske vet så står jag inför en förändring iform av ett nytt jobb. Det börjar närma sig och jag har drygt en vecka kvar att jobba på mitt nuvarande jobb. Igår fick jag tvivlet i mig att oj, vad har jag gjort, gör jag verkligen rätt?! Kanske naturligt men det släppte liksom inte. Jag skrev till en vän och bad henne be för just detta tillsammans. Jag åkte och jobbade mitt nattpass och funderingarna gick runt. Det var en aktiv natt så den gick fort. På väg mot bussen imorse efter jag slutat skrev min vän sin bön till mig och jag kände mig väldigt styrkt och uppmuntrad av hennes ord och fortsatte lägga mina funderingar och tvivel i Guds händer. Åkte hem och la mig för att sova…

När jag vaknade för en stund sedan så låg anställningsavtalet innanför min dörr och det blev som ett väldigt tydligt svar vad jag skulle göra. Alltså wow, men Guds tajming och mina vänners böner det är som en stor kram från Himlen!

Visst känns det fortfarande lite läskigt att gå in i något nytt, särskilt när jag liksom har det så bra, men tryggheten av att vara så enormt innesluten får mig att våga gå. Så tacksam att ha både Gud och vänner som går med mig i mina steg.

Nu är det snart dags för nästa nattpass. Ha en fortsatt fin kväll med det som ligger framför just denna kväll och natt och du glöm inte hur enormt innesluten och genomälskad du är av den Högste i just det som du står i.

Kram Sara 🤗🙏🏥

#tacksam #nyasteg #bönförändrar #vännerärgudsgodagåva #nyttårväntar #undersköterska #gudsplanförmittliv

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s