Tid för vila

Behöver du vila?

Såhär emellan mina nattpass så blir det extra påtagligt just hur mycket jag behöver min vila och just därför så har jag också lärt mig att inte slarva med det. Gud ger oss en uppsjö av olika verktyg för oss att använda i våra liv men det är vårt ansvar att ta vara på dessa verktyg.

Vila kan se så helt olika ut för oss alla. För någon så är vila att umgås med sina barn, sitta och läsa, sitta i sin favoritfåtölj och dricka kaffe, vara med en god vän, påta i trädgården eller som för mig snöra på mig löpardojorna och ge mig iväg ut på en lugn skön runda.

Oavsett vilket av dessa som är just ditt sätt att vila, kanske du även har något helt annat sätt, så tror jag att det är viktigt att våga stilla sig och vila. Ta tid att lyssna inåt. Kanske det till och med är en säsong av vila för dig just nu. Våga vila. Våga stänga av bruset som får dig att tappa fokus. Våga säga att du behöver vila och att det får vara ok. Du är inte mindre värdefull för att du vilar. Just precis tvärtom så förstår du just i det ögonblicket hur värdefull du är för just den du är, inte för allt du kan göra och prestera utan för hur fantastisk skapad du är!

Vad är dina signaler på att du behöver vila? Var uppmärksam på när det dyker upp signaler?

”Herren är min herde, och därför har jag allt jag behöver. Han låter mig vila på gröna ängar. Han ger mig ständigt ny styrka till kropp och själ” – Psaltaren 23

Wow men dessa ord och just den påminnelsen vill jag ge vidare just idag. Låt dessa ord liksom få marinera ditt inre. Lyssna på orden. Ta tid – stanna upp och lyssna åt vilket håll dina nästa steg ska ta. Låt det få ta tid och du glöm inte hur enormt genomälskad just du är där du just nu är – oavsett vad du gör eller inte gör!

Ha en fortsatt fin lördagkväll vänner!

Kram Sara 🤗🙏🍂🍯🕯

#tacksam #marathonsara #vila #fokusblicken #genomälskad #psaltaren23

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s