Givande

En hand som ger blir aldrig tom! Faktiskt så är det så men jag finner mer och mer att det också beror på med vilken intension jag ger.

Ett, av många ställen som jag gillar, från bibeln är från Lukasevangeliet 6:38. I en lite mer modernare översättning står det såhär ”om ni ger, kommer ni att få. Ja, ni kommer att få tillbaka mer än ni gav, i ett rågat mått, väl packat och skakat så att mycket får plats. För det mått ni använder då ni ger till andra, det kommer Gud använda när Han ger till er”.

Så du ser, det handlar inte om vilken mängd jag ger något. Vi har alla olika förutsättningar för vad vi kan ge. Men det handlar om mitt hjärtas inställning. Precis som med tacksamhet så handlar även att ge om att börja i det lilla. Jag vill egentligen inte ge några exempel på hur man kan ge för det kan lätt bli som en jämförelse och om det är någon gång som vi inte ska jämföra så är det just med vårt givande.

Något jag lärt mig, och ja fortsätter att lära, är om Guds enorma omsorg. Löftet att Han aldrig kommer att låta mig gå utan. Det jag behöver kommer Han alltid att förse, men det jag vill ha…ja en helt annan sak 😉 Guds enorma godhet är något av det bästa att få erfara mer av. Min längtan är att just du ska få erfara det så att när du får tillfälle att ge, att du ger med den glädje som Gud ger till dig. Att ge handlar nämligen inte om mig, utan om den du ger till. Att ge handlar inte om mina omständigheter, det är att ge även till den person jag kanske inte ens tycker om.

Mitt tips är att när du ger, oavsett vem du ger till, se det som om Gud är mottagaren. Vad skulle du ge då? Att ge handlar om att just en liten stund få dra ner himlen hit till jorden.

En riktigt fin söndag hoppas jag du har och att du får en go start på den nya veckan vi nu går in i. Välsignelse i överflöd!

Kram Sara 🤗🙏🍂🎁

#tacksam #marathonsara #gevidare #gudslöftetilloss #jesusgirl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s