Psaltaren 23:1

Godmorgon vänner!

Jag gillar hur ett bibelställe som jag läst om och om så många gånger liksom får nytt liv, ja i stort sätt varje gång. Hur liksom min blick dras till något nytt som jag behöver bli påmind om. Just idag var det den allra första raden av detta kapitel som liksom bara blev kvar i mig. ”Herren är min herde, mig ska inget fattas”. Det var framför allt den sista delen av meningen som talade sådär lite extra, ”mig ska inget fattas”.

Ibland liksom dagarna bara rullar på och jag glömmer liksom av att verkligen stilla mig och fokusera på det som är större än mig, Han som har allt i sin hand. Ibland tror jag att jag behöver fixa allt själv och när det inte går så känns det lite som jag misslyckats. Men tacksamt nog så vet jag att jag inte är vad jag gör, jag är så mycket mer. Ja, du vet när Gud ger ett löfte så håller Han det – hela vägen, oavsett hur lång tid det tar. När Han säger att inget ska fattas mig, ja då menar Han det. Han låter mig vila på gröna ängar, för mig till vatten, ger liv åt min själ och leder mig på rätta vägar.

Guds löfte inkluderar även att nå ut i världen, till dina grannar, vänner, kollegor, främlingen du möter ja alla, ja nå ut med det glädjebudskap som Han längtar så efter att Hans barn ska få ta del av. Det glädjebudskap som säger att du är så inihoppsan genomälskad, inte för allt du gör utan för just den du är.

Så var vaksam för just vilka påminnelser du får idag, oavsett om det är från bibeln eller från någon du möter för du vet Pappa Gud använder sig av många olika sätt för att påminna oss om hur mycket Han älskar oss. Är du redo att gå? Glöm inte att Gud har gett dig precis de gåvor och talanger just du behöver för det Han kallat dig till när Han säger ”GÅ”. Kom ihåg; Du saknar inget!

Ha en riktigt välsignad dag med just det som ligger framför dig idag!

Kram Sara

#tacksam #fokus #marathonsara #gudslöfteförmittliv #glädjebudskap #jesusgirl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s