Var dig själv!

”Och Saul klädde David i sina egna kläder…” 1 Samuelsboken 17.

Det största misstaget vi kan göra är när vår inspiration av någon blir till jämförelse och vi istället försöker bli den personen. Det är som att bädda för trubbel. Du är skapad som just dig av en anledning. Det finns ingen annan som du. Just du behövs. Jag tror nog att en av de största kamperna vi kämpar är att fullt ut vara oss själva och med en självsäker röst säga ”Jag är jag”.

Verkligheten är, att du är skapad till avbild av den bästa och fylld av de löften som är för just ditt liv. Du är inget misstag. Du är skapad med ett syfte för ett syfte. Så, det är hög tid att tysta de röster som vill få dig att tro att du är mindre än vad du är. Du var inte menad att vara någon annan, du var menad att vara just den du är. Skapad för just en tid som denna.

Så vänner sluta att jämföra och tacka istället för den inspiration som får dig att ännu mer bli den bästa versionen av dig.

Lite såna där goa måndagstankar att starta veckan med. Ha en alldeles jättefin dag och vecka!

Kram Sara 🙏🤗🧃🧸☀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s