Semester 2021

Sommaren kom liksom som en stor kram och svepte in över vårt land. Oavsett om du haft din semester eller om du som jag har din första dag idag så tror jag nog vi alla på olika sätt njutit av den sommar som hittills varit, om än aningens varmt visst dagar kanske…?!

Semester alltså…vilken förmån, att få dagar då jag får vara ledig och samtidigt få betalt. Dagar då jag får fylla både kropp och själ med mysiga äventyr. Dagar jag får vila och liksom koppla bort. Semester innebär för mig inte att ligga på soffan i fyra veckor, det betyder heller inte att göra massa långresor. Semester för mig betyder att göra något annat, att koppla bort det som är min vanliga vardag och fylla på med ny kraft och hitta nytt fokus.

Det här året har jag nog längtat efter dessa veckor mer än någonsin. Som en vän påminde mig om, ”du började ju räkna ner redan för 14 dagar sedan”. Jo, längtan efter att få det där avbrottet blev extra tydligt just i år.

Min vila är något jag inte tar för givet. För att hålla i längden och kunna springa med glädjebudskapet med uthållighet behöver jag också fylla på. Jag gör min vila en prioritet. Ande, kropp och själ – dessa tre, mitt fokus som gör mig uthållig. I just denna säsongen är mitt fokus på kroppen. Kroppen den finaste gåvan vi fått att förvalta, men ibland glömmer vi. Jag är så tacksam för varje påminnelse som får mig att komma tillbaka till fokuset. Vi får inte slarva bort våra kroppar. Jag tror att vi behöver få en mer öppenhet, bland vänner, där vi vågar säga till varandra när man ser att man inte sköter sin kropp. Inte på ett dömande sätt men med omtanke om att kroppen är Guds gåva till oss, det vackraste du har.

Så vänner, jag hoppas du har en helt fantastiskt härlig sommar och semester och att du får vad just du behöver för att fortsätta hålla fokus i ditt lopp. Ta hand om dig så hörs vi på våra olika äventyr.

Kram Sara 😊🙏🏃‍♀️☀️🧃🧸🍓

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s