P.U.S.H

Pray until something happens!

Ja, bön är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Bön förändrar mig. Bön får mig att vända en jobbig tanke till en klar fokusblick. Bön tar tid. Precis som med mina marathonlopp så handlar bön om uthållighet. Det handlar om att sätta blicken på målet. Jag springer inte utan att ha målet i sikte som Paulus skriver i Korintierbrevet. Det är ett mål som även jag tar sikte på. Det handlar om att inte ge upp även fast du inte ser något hända.

Bön är så mycket mer än att formulera vackra ord. Bön är på något vis den jag är. Det är min längtan att komma närmre. Bön är frid mitt i stormen. Bön är att stanna upp under din dag i 1 minut och bara säga ”här är jag Gud, tack för din hjälp”. Bön är att sitta i timmar och söka mer av vem Han är för att komma fram till att Han är lite av ett mysterium och att jag liksom bara blev mer förvirrad vad Han egentligen vill. Bön är att tacka för varje dag jag får förmånen att vakna och varje kväll jag får somna tryggt i min säng i ett hem jag trivs väldigt bra i. Bön är i varje andetag jag tar…ibland en suck och ibland långa meningar. Bön är att tacka innan genombrottet sker. Bön är mitt liv!

Bön ser så olika ut för oss. Oavsett om du som jag är kristen så tror jag att vi alla på något sätt ber, varje dag. Gud är inte någon som sorterar i bönen om du är mycket kristen eller inte alls. Han längtar efter sina barn, Han vill att varje son och dotter på denna jorden ska leva ett fruktsamt och fint liv. Men Han har också gett oss var och en vår fria vilja, valet om vi vill tillhöra Honom. Han tränger sig inte på hos någon som inte vill ha med Honom att göra. Det betyder inte att Han inte lider när Han ser sina barn må dåligt. Han längtar så inihoppsan mycket efter att vi ska lämna våra liv till Honom. Men det måste ske av fri vilja. Gud hör våra innersta tankar och Han vill vara en del av våra liv…

Vad är din bön just nu? Kristen eller inte. Vet du fortfarande inte hur du ska be, ja börja helt enkelt med att tacka för livet – oavsett i vilken omständighet du befinner dig i!

Ha nu en fortsatt fin sommarkväll och glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara 🙏🤗🏃‍♀️🏆

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s