Broar

Gomiddag vänner!

Ledig dag. Just nu så gillar jag extra mycket mina lediga dagar där jag bara på olika sätt får ta hand om både kropp och själ. Vila för mig innebär sällan att bara ligga helt still på soffan, visst händer det och jag gör det och tycker absolut det är mysigt. Men riktigt go vila är för mig att göra något annat. Koppla bort för en stund. Åka på en liten tågutflykt och gå och strosa genom en liten stad en helt vanlig torsdag. Sätta sig på en parkbänk och bara observera utan att lägga någon värdering i vad jag ser utan bara ta in. Få sådana där goa ögonblicks möten, ja du vet det där att möta någons blick och att liksom våga se varandra där för en stund. Längtar att få komma tillbaka mer till det. Där jag inte möter rädsla i blicken tillbaka. Att kanske till och med få sätta sig jämte den där personen på parkbänken och dela ett ord för en stund. Jag gillar mycket det där ögonblicksmötena just för att jag vet aldrig vad som döljer sig i det mysteriet. Kanske det bara är just ett möte och sedan vidare men kanske det är mötet som förändrar liv.

Jag vågar möta blicken för jag har själv blivit mött av den bästa blicken du kan mötas av. Den helt ovillkorliga blicken som påminner om och på nytt om hur otroligt genomälskad jag är. Den blicken som aldrig släpper mig även om min blick ibland kan svajja bort.

Bjuder på denna brobilden idag, ja jag gillar ju broar i alla dess former. För vem är du en bro, vems blick möter du och vems blick låter du möta din. Var inte rädd – det är just tre ord som det står om 366 gånger i bibeln. Ord som jag tror vi behöver påminna oss om vid just det tillfället då någons blick vill möta just din. Var inte rädd!

Hoppas du har en fin dag där du är och nu får börja njuta av att det börjar bli sommar. Alltså som jag längtar liksom. Ta hand om dig och glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara 🤗☀️🧃🚶‍♂️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s