Mose

”Lyft din stav och räck ut handen över havet och klyv det” 2 Moseboken 14:16

Godmorgon vänner – med det bibelordet börjar jag min dag. I några verser innan har just Mose sagt till folket ”var inte rädda”. Mose visste vem han hade på sin sida och vem som ska frälsa Israels folk.

Med sin stav bröt Mose den mur av vatten som stod mellan ett liv av död och ett liv i frihet. Genom sin tro på Gud, genom sitt hopp på en bättre värld och genom sin kärlek till Israel och dess folk som förtrycktes, gjorde Mose det som för många kan kännas helt omöjligt. Men för Gud är inget omöjligt!

Det är den Gud jag tror på! En som river murar och delar hav. Som befriar och upprättar förtryckta. Som gett oss en helt fantastisk värld att förvalta och som uppmanar och påminner oss att ta hand om Hans fantastiska skapelse. En värld där vi får leva med fred och frid!

Bjuder på en bild från döda havet där jag står med min ”stav”. Vilka murar finns i ditt liv som du behöver bryta ner? Gud säger även till dig idag ”var inte rädd, lyft din stav och klyv havet”. Jag tror att Gud längtar efter en värld där murar rämnar mellan sina barn. Där vi tillsammans får leva i den skapelse som det var tänkt. Med det så vill jag önska dig en fantastisk valborg och en riktigt välsignad helg med massa gott som väntar. Njut av sol och vår och glass och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🤗🙏🇮🇱🇸🇪

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s