Sabbat

Godmiddag vänner!

Lördag. Påskafton. Det är Sabbat. En dag att vila. Det är tyst. Döden kom. Min tacksamhet är att jag vet fortsättningen. Jag vet att när Jesus uttalande orden ”det är fullbordat” så var det inte slut på långfredagen. Tänker just att sabbaten den där lördagen måste varit otroligt jobbig eller visste kvinnorna? Visste Maria, Jesu egen mor, vad som skulle ske. Eller grät hon som en mor gör när hon förlorat sitt barn?! Det var nog en annorlunda Sabbat. Förberedde dom sig för sabbatskvällen då festen tar vid i de judiska hemmen? Hur festar man när man just förlorat en nära vän och ett barn? Frågor vi just liksom bara kan tänka oss svaret. Kanske det just inte heller finns något rätt svar. Imorn vet iallafall jag vad som händer. Egentligen behöver jag inte sörja idag, även om jag tar tid att stilla mig och liksom begrunda vad som faktiskt sker, jag vilar i Sabbaten för jag behöver det. Sabbaten kan nog vara just den bästa dagen på veckan. För jag vet att imorn är det fest! Jesus vann för evigt seger över döden. Han besegrade mörkret och har fört ljuset in i vår värld, in i våra liv.

Graven är tom. Han finns inte längre där. Det är fullbordat. Vi får leva för just en tid som denna, med allt vad det innebär. Pay it forward…sprid HOPP, ge glädje, se varandra. Var ljus på de stigar du springer och går på med ditt liv.

Välsignelse över dig och ditt liv och en riktigt fortsatt härlig påskhelg önskar jag du får. Ta hand om dig!

Kram Sara 🍯🙏🤗🏃‍♀️🇮🇱 🇸🇪

#tacksam #marathonsara #detärfullbordat #hopp #gravenärtom #jesusförvärlden

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s