Min vardag

Gomiddag vänner!

Njuter av goa lediga dagar. Njuter av min vardag. Jag gillar min vardag. För många kanske vardag låter lite tråkigt, ja du vet uttrycket ” nåja, då är det vardag igen”. För mig betyder min vardag väldigt mycket. Nog för att jag gillar att vara ute på vift på diverse olika resor men min vardag, det är ju där jag verkligen lever mitt liv.

En vardag där jag vaknar, en kropp med liv. Där allting bara fungerar av sig själv. Jag sätter på mitt kaffe och liksom känner doften sprida sig i mitt kök till mitt köksbord där jag sitter och redan slagit upp något bibelställe som jag liksom känt mig ledd till att läsa just för denna dagen.

Jag sitter en stund och läser och njuter av tystnaden. Njuter av mitt hem som jag är verkligt tacksam för, det är en plats där jag får landa och fylla på. Jag får liksom justera linsen då den grumlats. Jag fixar lite frukost. Ser om det är någon bra serie att titta på medan jag äter. Checkar av läget med några vänner och liksom blir än mer tacksam för att ha vänner som just delar min vardag.

Dagen fortsätter, ute har solen visat sig om än en viss kyla i vinden. Drar på mig träningskläderna och sticker iväg några mil med cykeln, där kom tacksamheten igen. Tre olika cyklar att välja på och en fin kropp som gärna njuter av en go flåsig runda.

Väl hemma igen fortsätter min vardag med en tur till lokala icabutiken för lite handling. En tacksamhet är att jag aldrig har behövt gå utan någonting jag har behövt, jag har till och med ett överflöd. Hjälp mig att inte ta överflödet för givet utan fortsätta ge då det är tid för det.

Sitter nu på min soffa där min vardag fortsätter med en kopp kaffe och en bok. Min vardag innehåller mycket fokus på att ande, kropp och själ ska må bra. Det är liksom något som ligger mig varmt om hjärtat. Inte bara för egen del utan även hos den jag möter. Men det börjar hos mig själv. Tror det är en resa som kommer pågå hela livet, ja ungefär som min vardag. Låt oss dela varandras vardag mer, lära känna varandras vardagar. Hur ser just din vardag ut? Vad gör du för att må bra i själen? I kroppen och i Anden?

Dela gärna dina tankar här nedan eller skicka mig ett mail. Känner du mig väl så kan du även ringa eller titta förbi.

Ta hand om dig så hoppas jag du njuter av just din vardag där du är.

Kram Sara 🤗🍯🚴‍♀️🚶‍♂️🏃‍♀️

#tacksam #minvardag #fokus #marathonsara #andekroppsjäl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s