Måndags tankar: Förändring

Godmorgon vänner!

Hoppas din måndag startat bra. Gillar på något vis måndagar, det ger mig liksom en ny chans – en ny möjlighet att förändra det som tidigare vecka blivit tokigt.

Förändring sker oftast inte som vi tror, och då gillar jag ändå förändringar men jag blir lika överraskad varje gång det sker. Ju äldre jag blir desto mindre fokuserad blir jag på hur saker borde vara och på så vis ser jag också mer tacksamheten på ett annat sätt i det som sker.

Det här är en tid då jag väljer att fokusera på MIG. Vad driver mig, vilka är mina drömmar, vad motiverar mig. Att liksom göra en ”att-vara” lista istället för en ”att göra” lista. Självklart finns det massor att göra, men det är inte vad som bestämmer över mig. Att bara få springa ut i skogen en förmiddag utan något egentligt mål, det är något jag finner mer och mer behövligt och som jag prioriterar. Att ta vara på enkelheten. Det är något vackert.

Jag lär mig mer att inte leva i framtiden, då det tar mig från just idag. Istället, så har jag drömmar och mål som är såpass flexibla att de liksom går hand i hand med min omväxlande livsstig. Något jag ständigt är noga med är att se de olika och underbart fina möjligheter som livet ger mig för jag vet att jag är så enormt genomälskad. Och jag har en helt otroligt bra Gud som ALLTID kommer att förse för vart och ett av mina behov.

Så glöm inte vilan. Be. Och liksom älska din nästa så mycket att världen förändras och ha en riktigt fin dag!

Kram Sara 🤗🙏🏃‍♀️🎈

#tacksam #marathonsara #förändring #genomälskad #vila #fokus #minaolikaäventyr

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s