Längtan

Gokväll vänner!

Vaknar efter nattjobb, lite sådär småseg till en början som alltid när man vaknar klockan 15:30. Mellan mina nattpass brukar jag inte ha något planerat just för att jag ska känna att jag får ordentlig vila. Så också denna dag, inget inplanerat. Längtar efter att få ha saker inplanerat nu. Inte ha en full kalender för det ligger inte för mig. Men längtar efter den där lunchträffen. Fikastunden men vännen du inte träffat på ett år. Biobesöket. Den där spontana roadtripen ut till havet med picknick korgen. Längtar efter möten som berör och lämnar avtryck…

Jag gillar på något vis att längta, att boka den där resan och sedan få längta och fantisera om de olika äventyren som där väntar.

Längta efter att få mötas, utan masker, att få se den du träffar. Att möta blicken på den som kommer mot dig. Jag tror vi är skapade för just det mötet. Precis som Gud möter vår blick så ska vi också möta varandras blickar, utan rädsla.

Längta efter någon att komma hem till, som liksom bara finns där och delar livet. Som delar med och motgångar. Som delar äventyret med att leva.

Det är ljuvligt att längta, och precis som med hopp, så får vi aldrig sluta längta…oavsett vad du längtar efter eller även om det stundtals gör ont att längta. För jag tror just att längtan föder hopp. Hopp om en ny tid. En tid där äventyret blir ännu bättre…wow så inihoppsan mycket jag längtar…🙏🤗🏃‍♀️🇸🇪🇮🇱🧸☀️☕️

Ha nu en fortsatt riktigt fin kväll vänner och ta hand om dig.

Kram Sara 🤗

#tacksam #längtan #marathonsara #hopp #minaolikaäventyr

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s