Skattjakt

Godmorgon vänner!

Tack för varje dag jag får vakna, ja det är verkligen en sådan djup tacksamhet att få vakna och just vara med en dag till. En ännu djupare tacksamhet är att få vakna med Guds ord. Även om jag inte alltid lyckas ha kvar det under dagen så ändå den stunden då jag startar dagen och liksom får omslutas av min Pappa Guds så helt ovillkorliga kärlek, ja wow alltså.

Jag fattar det inte alltid men det tror jag är hela grejen. Ja, precis som det just står i Ordspråksboken 25:2 -” det är Guds ära att dölja en sak och kungars ära att utforska den”. Att inte alltid förstå varför saker sker i världen kan ju såklart vara frustrerande, som allt som pågår just nu. Vi har alla massor av frågor om varför, helt naturligt. Ju mer jag ser på vad som sker med världens ögon desto mer förvirrad och ofokuserad blir jag. När jag inte sätter mig vid Jesu fötter och ställer mina frågor där då kommer jag ur balans. Får jag svar på mina frågor vid Jesu fötter? Nej, men det är den bästa platsen att vara på med mina frågor. Jag får som oftast mer frågor för varje stund men jag tror just att det är det som är att vara i Guds närvaro, inte att få svar på alla mina frågor utan just att få förundras över hur mycket mer Gud vill vara en del av just mitt liv. Hur mycket mer Han vill vara en del av just ditt liv.

Tacksamheten är något som alltid följer mig men det hör också till min dagliga bön – ”Gud, ge mig mer av Din tacksamhet, tack för den glädje det ger”.

Med hopp om att du får en riktigt fin helg med just det som ditt hjärta längtar efter. Våga ställa dina frågor och bli inte frustrerad om svaren dröjer, kanske svaret inte ser ut som du tror.

Välsignelse över dig och ditt liv! 🙏

Kram Sara 🤗

#tacksam #fokus #marathonsara #frågor #gudsnärvaro #ovillkorligtälskad #pappagudsälskadebarn

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s