Runstreak

Hej vänner!

Vilodag idag och vad passar väl inte bättre att skriva lite om än just detta; runstreak. Jag gjorde min första runstreak för snart tre år sedan och har sedan dess gjort några till vid några valda tillfällen. Mina runstreaks har inte varit så långa, den längsta jag gjort är 31 dagar. Ok, kanske du frågar men vad är poängen med det när det finns de som är uppe i 246 dagar. Jo, för precis som all träning du gör så handlar det om dig och ditt välbefinnande.

Jag har de senaste läst om de som kämpat sig igenom sitt löppass just bara för att inte bryta sitt streak. Med värkande knän och feber har jag läst om en del som är ute och springer antal kilometrar. Att kämpa i snålblåst, isande kyla eller bara i decembermörkret – ja där ser jag ju hur en runstreak verkligen kan hjälpa och precis det har den även gjort för mig. Men när du kämpar dig igenom med smärta som sedan blir långvariga skador bara för att slippa börja om, ja då blir löpningen inte till det där vackra som det är tänkt att vara.

Använd de hjälpmedel och utmaningar som just du behöver för din träning och hälsa med tänk även på ditt välbefinnande. Är det värt att aldrig kunna springa igen just för att jag inte ville bryta den där 200 dagars streaken? Det går faktiskt att börja om. Din kropp är långt mer värdefull än 200 dagars runstreak. Våga vila några dagar då kroppen talar om det, jag lovar du kommer ha betydligt mer kraft när du börjar igen. Ta hand om dig där ute!

Kram från hon som vilar på soffan idag 🤗🕯🏃‍♀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s