Hösten

Godeftermiddag vänner!

Vaknar vid mitt köksbord efter nattjobb. Det är den tiden på året då man som nattjobbare knappt ser något dagsljus, fördelen är att det är lätt att sova när inte ljuset tränger igenom gardinerna. Det är höst, min faktiskt favvoårstid. Det är liksom som ett skådespel ute där färgskalans alla färger möter min blick. Det finns på något vis något kravlöst med hösten som jag gillar, det är liksom ok att sitta en hel dag i soffan med din favvobok och en kopp te. För att inte tala om alla ljus som liksom myser till det, japp storkonsument på värmeljus, blockljus, stearinljus…you name it. Hösten är mys för mig, både lite själv men även med vänner. Jag gillar en del att vara själv men märker mer och mer hur liksom beroende jag blir av att ha vänner nära….så denna höst blir nog inte som vanligt. Det känns jobbigt, faktiskt så känns det ensamt att inte liksom bara få mysa tillsammans. Det är inte ofta jag känner mig ensam men du vet när man inte får träffas ja då blir det också så påtagligt om vad jag liksom missar.

Delar en bild från en plats jag gillar mycket…mitt Jonsered, där får jag bo och leva. Wow, livet alltså det är ändå något så inihoppsan vackert även fast vi ibland kämpar med olika saker. Men när jag får fästa blicken på en sådan här vy, jag då liksom stannar tiden för en stund och det är bara vackert!

Nu väntar en löprunda innan det är tid för natt nummer 2. Hoppas du har en fin kväll där ute i höstmörkret och får mysa på det sätt som får dig att må bra. Välsignelse i överflöd till dig för den kommande natten och morgondagen som ligger framför.

Kram Sara 🤗🙏🍂🕯🧸

#tacksam #höst2020

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s