Låt ditt rike komma…

… ”låt ditt rike komma, låt din vilja ske, på jorden så som i himlen” Matteus 6:10

En liten påminnelse som jag fick denna fredagmorgon då jag sitter i min morgonstund med Pappa Gud, som jag kände att jag ville dela med mig av. Gud visste verkligen vad Han gjorde när Han lärde oss bönen Fader vår. En bön som när jag verkligen fattar den ja då inser jag också vilken kraft det ligger i den.

Jag har mitt hem här på jorden, men jag är också en medborgare i Guds rike. Vad betyder det, tänker du?! Jo, det betyder att när Jesus bad ”låt ditt rike komma, på jorden såsom i himlen” så tänkte Han på dig och mig. Vi är Hans redskap för att den bönen ska bli verklighet; – på jobbet, hemma, där vi bor. I vår matbutik där vi går och handlar eller kanske även där vi tar en fika på väg hem efter en lång dag på jobbet. Där jag har min vardag har jag också möjlighet att dra ner himlen, till just den plats där du går och står. Vad innebär det då? Kanske just den här säsongen innebär det att se den du möter med en blick och ett leende. Eller min favvo som är en såndär enkel grej, betala kaffet för personen bakom dig vilket var ett litet tag sedan jag gjorde nu och just det fina med mina små påminnelser.

Hur drar du ner himlen på den plats där du är just idag och denna helgen? Vill liksom uppmuntra dig till att vara lite extra uppmärksam på något som du kan göra just denna säsong.

Med hopp om att du får en riktigt välsignad fredag och en fin helg!

Kram Sara 🤗🙏

#tacksam #hopp #marathonsara #fadervår #välsignaiöverflöd #shabbat

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s