Bön

Godeftermiddag vänner!

Ligger sådär och småsnoozar och förbereder mig för kommande nattpass. Något jag varje dag bara blir så tacksam för är hur gott det är att be. Det är något som numera kommer så helt naturligt för mig, ja du skulle nästan kunna säga lika naturligt som varje andetag jag tar.

Just ett bibelord som jag har som ett litet riktmärke är från Matteusevangeliet 7:7 – ” Be, och ni ska få, sök och ni ska finna, bulta och dörren ska öppnas för er.”
‭‭

När Gud liksom ger som en uppmaning att göra saker då vet jag liksom att det blir bra om jag vågar följa och göra så. Om jag alltid ser svar på mina böner? Nej, men det betyder inte att jag inte fått svar. Ibland skiljer sig svaret från själva bönen. Och ibland vet jag helt enkelt inte varför jag inte ser något svar. Vad jag vet är att den relation jag har med Pappa Gud den tål att utmanas. Den tål att jag ifrågasätter och även att jag ibland får vara arg på Gud…även om Han inte förtjänar det. Gud vill vara del av mitt liv, jag vill vara del av Hans…i den längtan så pratar vi om allt liksom. Ibland med ord och ibland i det jag gör…i stillhet på soffan eller springandes på mina favvostigar.

Bön behöver just inte vara svårare än just dessa tre ord…TACK! HJÄLP! FÖRLÅT! Börja där och se vad som händer. Jag menar vad kan hända, antingen så händer inget eller så finns det just någon som lyssnar och vill vägleda dig. Vågar du?

Ha en en riktigt fin måndag och starten på just en ny vecka…låt den bli sådär härligt välsignad i det som just väntar dig denna septembervecka.

Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🤗🙏

#tacksam #bön #uthållighet #marathonsara #genomälskad #fokus #pappagudslöften

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s