Glädje

Godmorgon vänner!

Glädje händer inte bara – det är ett aktivt val! Glädje är inte beroende av mina omständigheter – den har sin grund i Han som varje dag kallar mig vid namn!

”Jag vill göra klart för er, bröder, att evangeliet som jag har predikat inte kommer från människor. Jag har inte fått det eller lärt mig det av någon människa, utan genom en uppenbarelse från Jesus Kristus.” Galaterbrevet‬ ‭1:11-12‬ ‭

Paulus är den i nya testamentet som använder ordet evangelium flest gånger. Jag liksom bara gillar det, att liksom få marineras av den glädje. Springa med glädjebudskapet är något jag ännu mer längtar efter – på marathonbanan och livet i stort. Att vara i den glädjen och vetskapen om att vara så inihoppsan genomälskad för just den jag är skapad till, ja wow alltså men det är bra grejer.

Glädje handlar inte bara om att vara glad men jag är glad för att jag har en sådan djup glädje!

En glädje jag har idag är att äntligen få fira Gudstjänst, något som jag gjort väldigt lite av denna vår. Hoppas på mer av det för denna höst även om Gudstjänst är hur jag lever mitt liv så är det också något visst att få komma samman med sin församling.

Vill önska dig en riktigt glädjefylld söndag och början på en ny vecka. Välj glädje även om dina omständigheter säger annat!

Kram Sara 🤗🙏🧸

#tacksam #marathonsara #mittlopp #glädje #hopp #fokus #minresa #genomälskad

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s