Tacksamhet

Godförmiddag på er vänner!

”Prisa Herren!” Det är är två ord som jag varje dag vill påminna mig om och även komma djupare i vad det verkligen betyder. Dessa ord har sin grund i vem Gud är – så inihoppsan god, oavsett vilka omständigheter jag befinner mig i. Det är självklart inte alltid så lätt att leva i det men min längtan är att leva fullt i det. Därför börjar jag min dag med att sträcka mig mer efter just den tacksamheten i att få vara med en dag till.

Jump for joy – att prisa är en start som visar på tacksamhet. Det är ju därför som man tackar innan man börjar att äta eller börjar Gudstjänsten med att sjunga lovsång. Att tacka innan genombrottet kommer visar på en tillit i att jag vågar släppa kontrollen och låta Gud visa vägen. Lätt? Nej, för är man konrollfreak så vill man vara steget före. Och ibland kommer inte ens genombrottet när jag tror men Guds godhet förändras inte för det. Guds godhet är alltid desamma. Kanske det är så att det som jag trodde var genombrottet visar sig att Gud har något mycket större för mig.

Jag övar mig varje dag på att tacka innan jag ser genombrottet – i stort och i smått. Ja, till exempel som att jag kommer i tid till bussen som gör att jag kommer i tid till jobbet. Kanhända att jag inte ber om det konkret varje dag men Gud vet liksom…Han känner mig och vet hur viktigt det är för mig att komma i tid.

Jag tackar inte efter varje steg jag tar under min dag men jag börjar och slutar min dag i tacksamhet. Det sätter liksom standarden för var jag vill vara. Visst grumlas linsen ibland men då är det liksom bara att försöka hitta tillbaka och fokusera om!

Jag går nu in i den här hösten med både tacksamhet och glädje – att faktiskt få förmånen att leva! Ser fram emot de äventyr som väntar i stort och smått. Träning som ska på riktig komma igång igen och förhoppningsvis få träffas till Gudstjänst i kyrkan. Det är tid att fokusera om och ställa riktningen åt de håll du vill springa ditt lopp.

Hur ser ditt lopp ut? Vad behöver du för att fullborda det? 1:a Korintierbrevet 9:24!

Ha en riktigt välsignad dag och njut av sommarvärme!

Kram Sara 🤗☀️🙏🏃‍♀️

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s