Hemma

Godförmiddag från min kökssoffa!

Hemma är där hjärtat är sägs det och jag är verkligen så benägen att hålla med. Visst har jag en superfin lägenhet i charmiga Jonsered och där jag har mitt hem. Men mitt hem blir också på platser där mitt hjärta liksom gör de där extra slagen.

En av just dom platserna är mitt Israel. Ja, oj vad jag längtar dit just nu. Inte bara just till Israel men jag längtar hem liksom, att få gå på gator som är välbekanta. Känna igen sig på platser och i folket. Att bara vara liksom. Snart…🙏

Denna sommaren blir nog för många att hitta lite nya smultronställen. Ett sådant som jag hittat är Abisko, i nordligaste delarna av vårt land.

Alltså att sitta på en fjälltopp och solen strålar från en klar himmel, ja hade jag inte trott på en så inihoppsan god Gud redan så hade det vart svårt att inte börja 😜

Vilka äventyr som kommer i min väg är det egentligen bara mitt eget huvud som sätter stopp för. En tågresa på 20 timmar, ja vad är det om man i utbyte får något såhär vackert. Och jag menar egentligen är det ju själva resan som är målet. Eller?!

Nu kanske du tänker att du aldrig har fjällvandrat eller knapp vart ute i skogen. Ja, varför inte börja med Abisko. Ett par sköna skor och dina favvobyxer och du är redo. Du kanske inte ska börja med att gå 10 mil utan ta någon mil per dag och köp med dig lite mat från turiststationen. Supermysigt att sitta där på fjälltoppen med en bit mat och en bra bok och bara filosofera en stund över livet och allt dess vackra.

Så, vad hittar du på i sommar? Vad hittar du för smultronställen och plaster att kalla hem?

Hoppas du har en superfin sommar oavsett om du är på en fjälltopp eller ute på en klippa vid havet!

Ta hand om dig och glöm inte hur inihoppsan genomälskad du är!

Kram Sara 🤗🙏☀️🧗‍♀️🧃

#tacksam #marathonsara #minaolikaäventyr #genomälskad #upptäckersverige

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s