Fader vår

Godmorgon vänner!

Att få sitta med min bibel. Att få vara i Guds ord, liksom tugga på ordet. Det är något som jag tycker är så ljuvligt. Just idag hamnade jag i bönen Fader vår, en bön som liksom funkar i livets alla omständigheter.

Även Jesu närmaste lärjungar sa till honom ”lär oss att be”. Jag gillar det. Dom som ändå var Honom som närmast. Dom ville lära sig. Kunde dom inte? Vad handlar det om? Visst tror jag att dom bad mer än någon, dom visste precis hur man bad. Men i denna mening ”lär oss att be” tror jag det handlar om en längtan, en längtan efter mer. En längtan efter att få komma djupare i den Guds närvaro där liksom mitt fokus på omständigheterna får ett perspektiv. Där jag får bli påmind om hur enormt genomälskad jag är. Den Guds närvaro där helande sker. Där bojor bryts och sår läks. Där jag har min sanna identitet. Alltså wow, men det är en mening jag kan använda varje dag – lär mig att be! Vågar du ta just dom orden i din mun för den säsong som du är i? Jesus längtar att få möta dig, kanske just idag. Att få hålla din hand, gå med dig i det som du är i just nu. Trösta dig. Skratta med dig. Ja, Han längtar efter att få dela livet med dig! Vill du dela livet med Honom? Säg ditt ja!

Ha en riktigt fin dag med sol och glass och kanske även som i mitt fall en löprunda. Och du glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🤗🙏🏃‍♀️☀️

#tacksam #minresa #marathonsara #sommar2020 #fadervår #bön #jesusgirl #genomälskad

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s