En såndär fotbild…

Gokväll vänner!

Sovrumsfönstret står på glänt i hopp om en och annan vindpust som ska svepa förbi. Tystnaden har liksom lagt sig över den lilla byn. Den ljumma sommarnatten kommer närmre. Den goa stillheten. Kravlösheten i nattens vila. Det är som den där fotbilden jag tog tidigare idag. Det är ändå något visst med det där fotbilderna. Det är på något vis en lättnad att ibland få ta en fotbild. Ingen fasad som behöver putsas. Frisyren kan vara lite som den är. Ingen ansträngning att liksom sträcka upp sig. Bara vara liksom. Jo, ibland är det rätt skönt med den där fotbilden…

En välsignad natt önskar jag dig.

Kram Sara 🤗🙏

#tacksam #livet #sommar2020

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s