Min uteplats

Godmorgon vänner!

Det är en enorm välsignelse att få ha en uteplats, att liksom en sån här söndag i juni då solen strålar från en klar himmel och värmen är god även i skuggan. Att just en sån dag få sitta här och starta en ny dag. Jag gillar tacksamhet, man skulle kunna säga att jag söker tacksamheten. Söker i allt från det lilla till det stora. Jag graderar egentligen inte min tacksamhet. Tacksamheten över livet, att få tillhöra något så mycket större än vad jag som oftast kan ta in. Inte bara tillhöra utan vara så nära att jag liksom kan känna hjärtslagen – min Pappa Gud alltså. Han får mig att mer ge av mig själv, ge av det som blivit mig givit. När jag liksom startar min tacksamhet där, ja då är det inte svårt att fortsätta. Tacksam att jag liksom får möjlighet att kalibrera om mitt sikte lite nu och då, då linsen grumlats.

Nu väntar en dag med goa möten där tacksamheten för vara en grund. Man kan liksom säga som den där Carola sången ”mitt i ett äventyr”. Gillar verkligen livet och allt det vackra jag får möta.

Vad är du tacksam för just idag? Har du svårt att se något, ja men vet du, använd min tacksamhet en stund. Testa, det kanske funkar. Oavsett så vill jag önska dig en härligt välsignad dag och glöm inte att ta hand om dig!

Kram Sara 🤗🙏

#tacksam #minresa #marathonsara #fokus #jesusgirl #minuteplats #välsignad #livet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s