Var stilla och vet…

Godmorgon vänner!

Börjar min dag, och vecka, med att påminna mig om Guds löften. Just idag med ett ord från Psaltaren 46:11- ”Var stilla och vet att jag är Gud”. Mitt i stormen, mitt i allt som pågår runt omkring just nu får jag liksom stilla mig och liksom fylla på med fokus med just det goda som Pappa Gud vill ge.

Stilla mig och bara vara i Hans närvaro – en plats som liksom är så ljuvlig, oavsett om jag sitter på Genesarets strand eller hemma i min soffa. Det är en plats där jag för påminnas om att det finns inga behov som Gud inte kan fylla. Det finns inga sjukdomar som Gud inte kan hela. Det finns ingen själ som Gud inte kan rädda. Det finns inget hjärta som Gud inte kan göra helt igen. Det finns inget berg som Gud inte kan flytta. Det finns inget som min Gud inte kan göra!

Ok, kanske du frågar, varför ser vi inte mer av vad Han gör? Ja, jag vet inte. Kanske för att alla mirakler som Gud gör inte sker på den här sidan av himmelriket. Men vad jag vet är att Han gör många mirakler även på jorden, för mig handlar det om vart jag har mitt fokus. Ja, du vet ibland kan Guds bönesvar vara just att jag hinner i tid till bussen, att jag får en god natts sömn, att få bli påmind om tacksamheten liksom. Guds mirakel har liksom ingen graderingsskala, jag menar hela jag är ett Guds mirakel – att liksom just jag får leva för just en tid som denna! Wow alltså!

Vill önska dig en riktigt välsignad vecka med just det som ditt hjärta längtar efter och du glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🤗🙏

#tacksam #minresa #gudslöftenimittliv #psaltaren #fokus #genomälskad #marathonsara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

1 kommentar

En reaktion på ”Var stilla och vet…”

  1. Vad fint du har tänkt Sara när du pratar om våran fokus och det är sant där våran fokus är fastnar våran hjärta .
    På Instagram Jesukallar läste jag det här
    (Låt min närvaros dagg vederkvicka ditt sinne och ditt hjärta. Så många många saker pockar på din uppmärksamhet i den här världen. Världen har ändrats enormt sedan jag första gången uppmanade människan:var still och vet att jag är Gud)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s