På väg…

Godmiddag vänner!

En liten hälsning med hopp från mig till dig denna något regniga dag. Det är ändå något visst skönt med regn. Det ger en känsla av att det bara är tillåtet att stanna och vila för en stund. Det är som godkänt att få slänga sig i soffan och vara där, kanske med en bra bok och en kopp kaffe eller det som du själv finner som mysigt.

Regnet ger dig liksom ok att inte vara på väg någonstans för en stund…att få stanna upp och andas.

Sitter på tåget efter en dag på jobbet, just nu på väg hem. En hektiskt helg med många olika intryck. Tacksamheten att jag nu får komma hem till mitt hem där jag gillar att vara, en plats där jag får vila och ny kraft för det som väntar i den kommande veckan. Just ikväll ska jag inte vara på väg någonstans, bara just stanna upp och andas för en stund…och höra regnet som sköljer över vårt land just idag där jag är.

Hoppas du haft en fin helg och får en härligt välsignad vecka.

Ta hand om dig!

Kram Sara 🤗🚿☀️

#tacksam #hopp #vila #hopp #påväg

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s